donatii

Povestea lui David, micutul care a invins marea Durere

De azi, 4 iulie 2019, pe websitul design-generation.net, vom scrie impreuna povestea de viata a micutului David care se afla in lupta cu marea Durere, una dintre supusele nesuferitului balaur numit Cancer. Vom umbla calauziti fiind de acest cavaler prin tenebrele Tinuturilor de Jos, acolo unde poti intalni la tot pasul fiinte infricosatoare, unele rosii pe de-a-ntregul si fara ochi, cu gura mare, care se rostogolesc pana ajung sa se lipeasca una de cealalta formand corpuri hidoase, altele negre, greoaie, lipicioase si urat mirositoare.

Totul incepe intr-o zi de primavara tarzie. Afara era cald, iar bobocii copacilor erau scuturati usor de un vant rece, dar care aducea cu sine un miros placut de proaspat. In parcul din fata unui bloc din Bucuresti, unul vechi cu balcoane cenusii intinse pe toata fatada, era un leagan ruginit care scartaia la fiecare miscare de du-te-vino, iar in el se afla o mogaldeata de om care radea cu gura pana la urechi de se auzea pana hat – departe, tocmai pana in varful copacilor de la strada. Puiul de om se juca in acea zi cu tatal sau care se invoise de la serviciu pentru a-l supraveghea cat mama sa mergea la cumparaturi. Era fericit pentru ca rareori ii era dat sa se joace cu tatal sau in timpul zilei, intalnirile de seara fiind mult prea scurte si aproape in intregime dedicate biberonului si schimbatului de scutece. La un moment dat, David – acesta era numele celui mic, curios din fire, intinse mainile pentru a fi dus in alta parte, la doar cativa pasi fiind o mica groapa cu nisip la care se mai jucau si alti copii. Chicotind de bucurie, isi lua galetusa si celelalte unelte de nisip din carucior si o zbughi aproape intr-un picior catre ceilalti copii. O data ce a ajuns in preajma lor, scoase cateva sunete pe tonalitati diferite care aveau darul de-ai semnala prezenta in acel loc.

Va provoc sa va apropiati de David prin a-i continua povestea asa cum o vedeti voi! Pentru a va inspira, voi adauga cateva poze cu el si o inregistrare facuta de mama sa.

Insa, pentru ca el sa va poate spune propria lui poveste, asa cum o traieste el, e nevoie sa contribuiti cu o mica donatie in conturile asociatiei Salveaza o Inima:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie  (Caragea) al copilului pentru care faceți donatia!

Povestea lui David spusa de mama lui:

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: