donatii

Povestea lui David, micutul care a invins marea Durere – intalnirea cu balaurul (ep.2)

David se aseza langa ceilalti copii aflati la groapa de nisip si incepu sa se joace in liniste zambind atunci cand isi intersecta privirea cu cei din jur. Tatal sau il urma cu privirea peste tot unde se ducea, nici macar telefonul care ii mai suna din cand in cand nu-l putea distrage.

Erau afara de cateva ore bune, iar foame incepuse sa-i chinuiasca burtica lui David. Apa din biberon nu mai acoperea acea senzatie tot mai puetrnica, asa ca se scula de la nisip si incepu sa-si impinga singur caruciorul catre casa. Hotarat din fire, cu pas vioi si destul de mare pentru varsta sa, David nu stia inca ce inseamna sa te dai inapoi din cale provocarilor, infruntandu-le cu mult curaj. Cred ca stiti despre ce vorbesc?! E acel curaj pe care il au copiii mici si care ii anima sa fie mereu curiosi, sa cerceteze tot ceea ce li se pare diferit ori nou. Cat eu am insirat cele 2-3 fraze, David a ajuns bucuros in fata blocului unde l-au intampinat cativa vecini si mama sa. Abia astepta sa fie luat in brate de aceasta, unul dintre motive fiind dorinta de a manca cat mai repede. Trecu repede timpul, s-a terminat si masa, iar patul ii era pregatit pentru ora de somn. Dupa cum stiti, nu era prea cald afara, in casa temperatura era potrivita, fapt pentru care parintii l-au imbracat intr-o pijama albastra cu ursuleti. A adormit foarte repede, nici nu avea motive sa nu o faca, dar ceva neasteptat s-a intamplat. A avut un vis ciudat, unul in care ziua s-a intunecat, iar soarele isi mai trimitea spre Pamant doar 2-3 raze cat sa adanceasca senzatia de bezna. Ar fi vrut sa deschida ochii, ar fi vrut sa strige dupa ajutor , ar fi vrut sa se miste, dar nimic din toate astea nu ii erau permise. Era …

Va provoc sa va apropiati de David prin a-i continua povestea asa cum o vedeti voi! Pentru a va inspira, voi adauga cateva poze cu el si cu mama sa.

Insa, pentru ca el sa va poate spune propria lui poveste, asa cum o traieste el, e nevoie sa contribuiti cu o mica donatie in conturile asociatiei Salveaza o Inima:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie  (Caragea) al copilului pentru care faceți donatia!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: