Povestea lui David, micutul care a invins marea Durere – intalnirea cu balaurul (ep.3)

Era… Bietul copil era intepenit in propriul vis. Un vis care era diferit de realitatea pe care o cunostea.  Era intuneric si frig, iar ceea ce simtea in jurul lui nu pareau a fi chestii prietenoase. Auzea vocea parintilor lui, dar nu le putea raspunde de frica. Nu mai traise asa ceva si era extrem de infricosat. Inainta usor fara sa stie unde si incotro. Simtea nevoia sa se miste. Chiar daca era mic, foarte mic, implinise de curand un an, David prinsese curaj sa faca ceva cat sa ajunga la parintii lui. Le auzea vocea si parca le simtea rasuflarea, iar acestea erau suficiente cat sa se miste, sa nu stea locului. Ce putea sti un pitic ca el? Nu stia, dar simtea.  Simtea ca ceea ce vede nu e diferit de ceea ce e in interiorul lui. Parea ca granitele firesti ale propriului  corp se modifica, iar el nu poate face nimic altceva decat sa se miste. I se umflau mainile, picioarele, ochii… Intr-adevar, ochii i se umflau si-l durea din ce in ce mai tare. Voia sa-si frece pleoapele, dar… Simti cum incepe sa tremure puternic! Din ce in ce mai puternic… Apoi, dintr-o data, fuse smuls, luat cu forta din propriul intuneric! Inima ii batea mai tare ca niciodata in pieptul lui mic cat o cutie de chibrituri. Nu putea vedea, insa un miros cunoscut il ajuta sa se calmeze. 

Va provoc sa va apropiati de David prin a-i continua povestea asa cum o vedeti voi! Pentru a va inspira, voi adauga cateva poze cu el si cu mama sa.

Insa, pentru ca el sa va poate spune propria lui poveste, asa cum o traieste el, e nevoie sa contribuiti cu o mica donatie in conturile asociatiei Salveaza o Inima:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie  (Caragea) al copilului pentru care faceți donatia!

Advertisements

2 Replies to “Povestea lui David, micutul care a invins marea Durere – intalnirea cu balaurul (ep.3)”

  1. Era zâna Miracol,zână care se poate furisa pe tărâmul întunericului si ii sopteste micului războinic sa lupte ,pentru ca totul va fi bine si ca il ateapta o viata lunga si roditoare . (la mine se temina repede povestea ,pentru ca totul ,sigur va fi bine,iar David va zambi din nou)