donatii

Povestea lui David, micutul care a invins marea Durere – intalnirea cu balaurul (ep.4)

Continuare trimisa de Paula Zenovei: Era zâna Miracol, zână care se poate furisa pe tărâmul întunericului si ii sopteste micului războinic sa lupte, pentru ca totul va fi bine si pentru ca il asteapta o viata lunga si roditoare. (la mine se temina repede povestea pentru ca totul sigur va fi bine, iar David va zambi din nou!)

Continuare Publive: Renuntase sa se mai zbata. Niste maini puternice il cuprinsera cu totul, iar efortul ar fi fost in zadar. Incerca sa deschida ochii numai ca nu reusea, aspect ce-l nelinistea. Incepu sa planga. Simtea cum lacrimile i se scurg cu repeziciune pe obraz, iar in mod miraculos isi percepea pleoapele si globul ocular. Era pentru prima oara cand le dadea atentie si era atat de placut sa le stie la locul lor! Dintr-o data, lua hotararea de a se concentra pe auz chiar daca nu-i era prea comod si nu stia cum sa verifice daca urechile sunt la locul lor. Manutele nu le putea duce spre ele, singura posibilitate ramasa fiind miscarea lor. In ciuda faptului ca nu vedea, umorul ii ramase neatins! Auzea bine, erau cateva voci in jurul lui, dar nu le putea identifica la momentul respectiv si nici de unde vine: fata, spate, lateral… Mainile care-l tineau il mai slabisera din stransoare, ba chiar il lasasera pe spate, pe ceva moale. Of, se simtea liber sa se revolte, sa dea din picioruse si maini, sa se rostogoleasca…! “David, David!” se auzi o voce strigandu-l in dreptul urechii stangi. “Asta e tata”, isi spuse el in gand si ii zambi larg. “M-a recunoscut”, veni imediat replica persoanei de langa el.

Va provoc sa va apropiati de David prin a-i continua povestea asa cum o vedeti voi! Pentru a va inspira, voi adauga cateva poze cu el si cu mama sa.

Insa, pentru ca el sa va poate spune propria lui poveste, asa cum o traieste el, e nevoie sa contribuiti cu o mica donatie in conturile asociatiei Salveaza o Inima:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie  (Caragea) al copilului pentru care faceți donatia!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: