donatii

Povestea lui David, micutul care a invins marea Durere – intalnirea cu balaurul (ep.5)

Continuare Publive: David zambea din ce in ce mai des. Nu se mai simtea singur, iar faptul ca nu-si putea deschide ochii nu-l mai deranja, parca asa se nascuse. Vocile din jurul sau se inmultisera, printre ele recunoscandu-le pe a mamei si a bunicii. Intinse mainile in aer si dadea din degetele in semn ca doreste sa prinda ceva – un nas sau o ureche l-ar fi multumit pe loc. “Are ochisorii umflati, trebuie sa mergem imediat la doctor cu el!” spuse o voce ce parea a fi a mamei. “Am vorbit cu medicul de familie si ne asteapta sa ajungem. Trebuie sa-l imbracam”. Din tot acest dialog David intelegea ca e ceva grav, dar simtea ca e puternic sustinut de parintii lui. Era pentru prima oara cand statea cuminte pentru a fi imbracat, chiar daca ii venea sa fuga prin pat de-a buselea ca de obicei. Initial, drumul pana la medicul de familie i s-a parut o vesnicie pentru ca isi dorea din ce in ce mai mult sa isi poata deschide din nou ochii, doar ca avea sa se obisnuiasca cu situatia dupa cateva vizite in spitalele din Bucuresti. Nu stia cum, dar parca-i simtea pe ai lui ca fiind agitati, intocmai ca atunci cand lui ii venea sa faca treaba numarul 2 si nu prea reusea din prima. Avea ceva in stomac care nu-i dadea pace, iar aceasta stare ii era straina. Sigur avea legatura cu ce se intampla in jurul lui!

Va provoc sa va apropiati de David prin a-i continua povestea asa cum o vedeti voi! Pentru a va inspira, voi adauga cateva poze cu el si cu mama sa.

Insa, pentru ca el sa va poate spune propria lui poveste, asa cum o traieste el, e nevoie sa contribuiti cu o mica donatie in conturile asociatiei Salveaza o Inima:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie  (Caragea) al copilului pentru care faceți donatia!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: