donatii sanatate

Povestea lui David, micutul care a invins marea Durere – intalnirea cu balaurul (ep.6)

Continuare Publive: Se obisnuise sa stea cu ochii inchisi, doar ca incepuse sa vada din nou pentru ca pleoapele i se desumflasera dupa ultima vizita la doctor. Ii dadusera un tratament cu care se impaca rezonabil de bine, injectia de seara fiind singura de care dorea sa se ascunda. I se parea ca descopera o alta dimensiune a lumii atunci cand tine ochisorii inchisi si se straduieste sa prinda toate zgomotele din jur. Chiar si vocea mamei sale se modifica atunci cand isi folosea doar urechile. Traia experiente noi si in momentele in care ii pipaia barba lui Nicu, tatal sau. Cand era cu ochii deschisi, barba nu parea sa aiba ceva deosebit, dar lucrurile se schimbau cand isi inchide ochii iar degetelele sale se ascundeau energice printre firele lungi de par. Mintea lui incerca sa gaseasca ceva cunoscut cu care sa compare si parca iarba era undeva pe aproape.

Mergeau cu masina pe un drum ce parea interminabil, zi si noapte. Ar fi vrut sa se dea jos pentru a alerga pe campurile de pe marginea soselei, sa faca un pipi sau sa caute ganganiile alea zburatoare, numai ca simturile sale ii spuneau sa mai astepte. Este el mic, dar nu e vreun fraier! Sper ca nu v-ati indoit de asta?! Undeva pe la miezul noptii il trezeste mama pentru a-l lua in brate. Il inveleste cu patura pe care dormea si-l scoate din masina. Un aer rece ii invaluie fata si ii intra in nari, fortandu-l sa fie ceva mai atent la ceea ce se intampla in jurul sau. Putea sa vada niscaiva oameni care nu aveau treaba cu el, doar ca nu intelegea ce vorbesc. “Hopa! Nu inteleg ce vorbeste tata!” isi spuse el in minte si deveni mai atent. Inchise ochii, iar ceea ce ii ofereau celelalte simturi ii dadeau un sentiment de libertate, de bucurie. Era un loc nou. Ajunsesera in Turcia.

Va provoc sa va apropiati de David prin a-i continua povestea asa cum o vedeti voi! Pentru a va inspira, voi adauga cateva poze cu el si cu mama sa.

Insa, pentru ca el sa va poate spune propria lui poveste, asa cum o traieste el, e nevoie sa contribuiti cu o mica donatie in conturile asociatiei Salveaza o Inima:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie  (Caragea) al copilului pentru care faceți donatia!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: