Povestea lui David, micutul care a invins marea Durere – intalnirea cu balaurul (ep.7)

Continuare Publive: Se fac deja vreo doua luni de cand sunt in Istanbul, la Acibadem. David a avut ocazia sa cunoasca cativa doctori si de cateva ori mai multe asistente; fusese legat la niste aparate cu tot felul de furtune, furtunase si fire care nu-l lasau sa se miste in voie. Parintii, Simona si Nicu, ii tot povesteau de roboti si eroi moderni, un fel de androizi, ca si cand el ar fi unul dintre ei, doar ca lui nu-i prea pasa. Voia sa se miste si asta ii era de ajuns. Totusi, intelesese ca nu-i de glumit cu el date fiind zecile de intepaturi facute cu acele de seringa care, sper sa ramana intre noi, il dureau ingrozitor. Se intreba permanent de ce trebuie sa treaca prin aceste chinuri, dar isi adusese aminte de basmele spuse de bunici in care balaurii mureau greu si mai ales dupa ce li se taiau toate capetele. Banuia ca doctorii cautau in el capetele de balaur si cum le gaseau, cum le intepau. Doar ca-l durea pe el si nu stia cand oare reusise sa inghita un balaur! Posibil cand se dadea in leagan si tinea gura deschisa! Isi aduce aminte ca-i intrasera pe gat cateva musculite care i-au produs un disconfort puternic si a fost nevoit sa bea o gura de apa, numai ca nu credea ca puii de balaur sunt atat de mici. Nu-i bai, va suporta toate intepaturile cu gandul ca balaurul va binevoi sa iasa din el pentru a se duce unde-i e locul. Pe parcursul primei cure cu citostatice i-a fost extrem de rau si atunci a sperat ca se vor desparti. A urmat si a doua si tot degeaba. Crede ca si balaurului i s-a facut rau si a lesinat, iar cand s-a trezit a fost mult prea tarziu. Dar cum arata balaurul? Are multe capete, e blanos, are colti, poate solzi…? Daca vrea sa iasa, pe unde o va face? Se gandea sa-l ajute, sa se pregateasca mental pentru a-l sprijini sa gaseasca drumul spre exterior. “Va rog, puteti deschide unul dintre geamuri?” isi spuse David intr-o limba pe care doar el o cunostea. “As vrea ca balaurul sa nu rataceasca prea mult prin camera de-o fi sa iasa…” Nu trecu mult timp si afla exact data la care va urma a treia cura de citostatice.

Va provoc sa va apropiati de David prin a-i continua povestea asa cum o vedeti voi! Pentru a va inspira, voi adauga cateva poze cu el si cu mama sa.

Insa, pentru ca el sa va poate spune propria lui poveste, asa cum o traieste el, e nevoie sa contribuiti cu o mica donatie in conturile asociatiei Salveaza o Inima:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie  (Caragea) al copilului pentru care faceți donatia!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s