donatii povesti pentru copii social

Povestea lui David, micutul care a invins marea Durere – plecarea Balaurului (ep.8)

Continuare Publive: Ca de obicei, s-au trezit destul de devreme pentru a putea strabate drumul pana la spital in cel mai scurt timp posibil. Sistemul imunitar al lui David este slabit si orice expunere la factori normali de mediu il poate imbolnavi. Rareori, cel mic se poate bucura de atingerea unor lucruri din afara camerei lui sau a celei de la spital. De data asta, a reusit sa o induplece pe Simona sa-l lase sa se urce pe o motocicleta ce era sprijinita undeva in apropierea blocului unde locuia temporar.

Ajunsi la spital pentru cea de a treia cura de chimioterapie, parintii lui David primesc vestea ca cei de la laborator au reusit sa izoleze o imagine a celulor balaurului care salasuia de atata amar de timp in corpul celui mic. Au stabilit ca impreuna sa realizeze o fotografie pentru a-i arata lui David cu ce se lupta. Pentru ca imaginea era prea mica pentru a fi imprimata, Nick a luat hotararea de a o desena pe o foaie simpla, A4. Dupa vreo cateva zeci de minute de desenat, i-o arata lui David care se arata prea putin interesat de ea, o ia din mainile tatalui sau si o asaza pe perna sa. Cei din jur erau mirati – ce se intampla cu el? Aparent, nimic. Doar ca micutul David avea un plan pe care cei mari nu aveau cum sa-l inteleaga dintr-un motiv foarte simplu: nu-l comunicase cuiva! Voia sa se imprieteneasca cu balaurul, sa-l faca sa se simta in siguranta afara din corpul lui, iar acolo, in salon, sa se joace impreuna cu jucariile lui. Incepuse acest proces in urma cu o saptamana si era la stadiul de cunoastere. “Buna, eu sunt David” – spuse cel mic dupa care a urmat o liniste deplina. Se auzeau din cand in cand ceva bolboroseli din stomac, iar daca erai un pic atent ai fi deslusit printre ele raspunsul mult asteptat: …Balaurul…

Va provoc sa va apropiati de David prin a-i continua povestea asa cum o vedeti voi! Pentru a va inspira, voi adauga cateva poze cu el si cu mama sa.

Donatii direct catre familia Caragea:

Nume: Niculae Viorel Caragea
IBAN: RO82INGB0000999901016286
Banca: INGB CENTRALA
Moneda: RON
SWIFT: INGBROBU
BIC: INGB

Niculae Viorel Caragea
IBAN: RO38INGB0000999909336768
Banca: INGB CENTRALA
Moneda: EUR
SWIFT: INGBROBU
BIC: INGB

Paypal: carageanick@gmail.com

Insa, pentru ca el sa va poate spune propria lui poveste, asa cum o traieste el, e nevoie sa contribuiti cu o mica donatie in conturile asociatiei Salveaza o Inima:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie  (Caragea) al copilului pentru care faceți donatia!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: