donatii

Povestea lui David, micutul care a invins marea Durere – plecarea Balaurului (ep.9)

Continuare Publive: Doamna doctor care avea grija de cel mic nu era de acord cu faptul ca bolboroselile din stomac erau strigatele infundate ale balaurului. Suspecta o infectie provocata de cateterul prin care era alimentat David, asa ca a dispus o ampla cercetare medicala. Bineinteles, spre bucuria tuturor, infectia s-a dovedit a fi mica nicidecum sa-i puna viata in pericol. David voia sa fie pur si simplu lasat in pace, sa nu mai fie chinuit cu branule si alte furtunase ori injectii, iar cand vreo asistenta se apropia de el urla si se zbatea cat il tineau puterile. Era oare posibil sa-l fi ajutat balaurul? Nu stim, dar cu siguranta ceva putere prinsese pentru ca tuturor le era frica de el altfel nu-mi pot explica de ce stateau la distanta si il rugau sa se linisteasca cu vocea scazuta. Vazand toate acestea, David incepuse sa traga de timp pentru a-si pune in aplicare propriul plan de salvare. Isi luase jucariile in pat si le aranjase la vedere, in fata sa, iar acei cativa biscuiti pe care-i primise sa stea cuminte la injectii ii sparsese in buzunar sa aiba firimituri pe care sa le lase in urma sa atunci cand va pleca cu balaurul. Ii spusese bunica o poveste cu Hensel si Gretel si retinuse acest amanunt pe care voia sa-l puna in practica la spital. Sa fie foarte clar, el voia doar sa-l conduca in afara spitalului pe balaur urmand ca el sa se intoarca la parinti orientandu-se dupa firimituri. Erau multe coridoare si mult prea intortocheate pentru a se descurca asa usor la intoarcere. Totusi, o usoara teama il incerca pe masura ce isi dezvolta planul de fuga. Spitalul este foarte curat si asta i se datoreaza doamnei Aysun care are grija de fiecare coltisor, ceea ce ar fi insemnat ca firimiturile o data aspirate sa nu-i mai fie de folos la intoarcere. Doar ca David avea un plan B!

Va provoc sa va apropiati de David prin a-i continua povestea asa cum o vedeti voi! Pentru a va inspira, voi adauga cateva poze cu el si cu mama sa.

Donatii direct catre familia Caragea:

Nume: Niculae Viorel Caragea
IBAN: RO82INGB0000999901016286
Banca: INGB CENTRALA
Moneda: RON
SWIFT: INGBROBU
BIC: INGB

Niculae Viorel Caragea
IBAN: RO38INGB0000999909336768
Banca: INGB CENTRALA
Moneda: EUR
SWIFT: INGBROBU
BIC: INGB

Paypal: carageanick@gmail.com

Insa, pentru ca el sa va poate spune propria lui poveste, asa cum o traieste el, e nevoie sa contribuiti cu o mica donatie in conturile asociatiei Salveaza o Inima:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie  (Caragea) al copilului pentru care faceți donatia!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: